Beeldmerk-KASerne_Wit_RGB_Online
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pieter Bast Trio – Jazz

06-03-22 @ 15:00 - 17:00

Gratis

Kom zondagmiddag 6 maart genieten van meeslepende Jazz-muziek in de KAS. Voor ons treedt op het Pieter Bast Trio.

Pieter Bast (Conflans St Honorine, 1964) volgde zijn muziekopleiding aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam en behaalde de diploma’s Docerend- en Uitvoerend Musicus Slagwerk. Hij studeerde in die periode achtereenvolgens bij: Steve Clover (drums); Ton Rooijers (slagwerk); Berend de Vries (pauken) en Jeroen Goldsteen (mallets)

Vanaf 1988 tot heden heeft hij aan tal van projecten zijn medewerking verleend en samengewerkt met gerenommeerde musici uit binnen- en buitenland (o.a. Dick de Graaf, Paul van Kemenade, Eddie Bert, Martin Fondse, Charlie Mariano, Eric Vloeimans, Fay Victor, Enrico Pieranunzi, Hugh Hopper, Amina Figarova, Jasper Somsen, Pierre Blanchard, Mike Mainieri ) en hiermee concerten verzorgd in Europa, Afrika, Indonesië, het Midden Oosten en Canada. Deze projecten zijn te beluisteren op ruim 50 CD ’s die in de afgelopen jaren zijn uitgebracht op diverse labels in binnen- en buitenland.
Daarnaast is hij sinds 2000 werkzaam als docent drums, techniek en jazz-ensemble aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel (België) en aan het Factorium te Tilburg.

 

Entree: gratis

 

Gegevens

Datum:
06-03-22
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van de KASerne? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief en blijf up-to-date.