Beeldmerk-KASerne_Wit_RGB_Online

Boutique Hotel

Ons kleinschalige boutique hotel met 8 heerlijke kamers geeft u het gevoel “thuis” te komen. Wij ontvangen u in onze sfeervolle bar/restaurant met een lekker welkomstdrankje waarna wij u persoonlijk naar uw kamer begeleiden. Hier komt u tot rust, kunt u gebruik maken van een heerlijke riante badkamer met inloopdouche en zachte handdoeken.

Wilt u een kamer reserveren of heeft u speciale wensen m.b.t. uw overnachting? Vraag het ons en wij zullen er alles aan doen om net dat beetje extra voor u te betekenen.
Ontbijten doen we natuurlijk in de ochtend met vers afgebakken broodjes, een heerlijk eitje, lekker beleg en echte italiaanse koffie.

Het historische stadshart van Den Bosch is overbekend om de sfeer, winkels, terrassen en restaurantjes. In enkele minuten bereikbaar via de Paleisbrug over het spoor.

Vanuit de accommodatie loop of fiets je in enkele minuten naar het natuurgebied “de Gement” en “de Moerputten” met zijn bekende spoorbrug waar u een fantastisch uitzicht heeft. Diverse golfbanen liggen aan de rand van de stad. De Brabanthallen bevinden zich op 1,5 km afstand en station ‘s-Hertogenbosch zo’n tien minuten lopen. 

Kom jij tot rust in ons hotel?

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van de KASerne? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief en blijf up-to-date.