Beeldmerk-KASerne_Wit_RGB_Online
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KASerne Klassiek & Jazz

17 januari @ 16:30 - 19:00

€29,50

Eva van de Sterren, jazzviool en Martijn Hak, jazz-piano

Eva van de Sterren (jazz-) de violiste uit het Zuiden van het land is van plan met haar zachte G en haar magnifieke improvisatie-solo’s de muziekwereld te veroveren. Eva is bezig een eigen stijl te creëren en hiermee op nationale- en internationale podia te spelen: een combinatie van jazz, Slavische en Balkan-klanken en licht klassiek.
Eva studeert aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2021 won ze de Publieksprijs, tweede prijs en Mees Pierson Award bij de Finale van het Prinses Christina Jazz Concours. Een van de prijzen: een studiereis n aar New York!
‘Als klein meisje raakten de noten Polish roads van Andrzej Kurylewicz mijn hart meteen. Het nummer ben ik nooit vergeten. Als violiste wil ik dit nummer een nieuwe dimensie geven, waarin improvisatie als kern, met invloeden uit de jazzwereld, Balkan en mijn roots uit Polen. ‘ 

Martijn Hak is afgestudeerd in Utrecht jazz-piano aan het conservatorium (HKU) en Media en Cultuur aan de Universiteit (UU). Daarnaast componeert hij muziek, onder meer voor zijn progrockband junXion. Ook houdt hij zich bezig met audio- en videoproducties: youtube-kanalen Manomediapictures en junXion
Zijn kritische gehoor, klassiek geschoolde muziek leesvaardigheid, handigheid met elektronische toetsinstrumenten en actieve inbreng tijdens repetities en opnamen maken hem een gewaardeerd begeleider voor andere musici.

 

 

Programma:

16.30 Ontvangst en aperitief

17.00 Aanvang concert, tussendoor worden kleine gerechtjes geserveerd.

18.30 Koffie

18.45 Toegift

 

Kaartverkoop aan de deur:

€ 29,50 per persoon inclusief entree concert, aperitief, hapjes, 2 drankjes en koffie.

Reserveren via: info@kaserne.nl of via onze site

 

Gegevens

Datum:
17 januari
Tijd:
16:30 - 19:00
Kosten:
€29,50

Organisator

Kasern
E-mail
info@kaserne.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van de KASerne? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief en blijf up-to-date.