Beeldmerk-KASerne_Wit_RGB_Online
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KASerne Klassiek

20 september @ 16:30 - 19:00

€29,50

Eva van der Sterren & Abel Ton

Eva van der Sterren (jazz-) de violiste uit het Zuiden van het land is van plan met haar zachte G en haar magnifieke improvisatie-solo’s de muziekwereld te veroveren. Eva is bezig een eigen stijl te creëren en hiermee op nationale- en internationale podia te spelen: een combinatie van jazz, Slavische en Balkan-klanken en licht klassiek. 

Eva studeert aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2021 won ze de Publieksprijs, tweede prijs en Mees Pierson Award bij de Finale van het Prinses Christina Jazz Concours. Een van de prijzen: een studiereis naar New York!
‘Als klein meisje raakten de noten Polish roads van Andrzej Kurylewicz mijn hart meteen. Het nummer ben ik nooit vergeten. Als violiste wil ik dit nummer een nieuwe dimensie geven, waarin improvisatie als kern, met invloeden uit de jazzwereld, Balkan en mijn roots uit Polen. ‘ 

Tijdens dit concert bij KASerne speelt ze met gitarist Abel Ton die studeert aan het Tilburgs Conservatorium. Abel is ook bezig met een eigen stijl, voornamelijk Avant Garde Jazz en Gypsy Jazz.

Programma:

16.30 Ontvangst en aperitief

17.00 Aanvang concert, tussendoor worden kleine gerechtjes geserveerd.

18.30 Koffie

18.45 Toegift

 

Kaartverkoop aan de deur:

29,50 per persoon inclusief entree concert, aperitief, hapjes, 2 drankjes en koffie.

Reserveren via: info@kaserne.nl

 

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
16:30 - 19:00
Kosten:
€29,50

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van de KASerne? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief en blijf up-to-date.