Beeldmerk-KASerne_Wit_RGB_Online
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KASerne Klassiek & Jazz

17 april @ 16:30 - 19:00

€29,50

Agathe Labadie, soprano & Pieter Bogaert, piano

Bon appétit! Een klassiek concert voor wie ook van lekker eten houdt

In het speciaal voor KASerne Klassiek opgestelde muziekprogramma ‘Bon appétit!’ komt het duo met een muzikaal menu vol liederen en aria’s die te maken hebben met gastronomie.

Na een brede muzikale opleiding koos Franse sopraan Agathe Labadie voor klassieke zang. Ze studeerde met glans af aan het Conservatorium van Parijs.

Daarna volgde studie aan het Conservatorium van Amsterdam, inmiddels het laatste jaar bij Sasja Hunnego.

Als veelzijdige zangeres zingt Agathe graag opera, kunstlied en oratorium. 

Optredens: Internationaal Lied Festival Zeist, Muziekgebouw Eindhoven.

Masterclasses bij Margreet Honig en vele anderen. Door haar interesse in de muziekindustrie is Agathe ook afgestudeerd als Master in Cultural Policy. Naast studie geeft Agathe les aan amateurzangers en houdt ze van wijnproeverijen en tijd doorbrengen in de natuur.

De Belgische pianist Pieter Bogaert is een bevlogen liedbegeleider en kamermusicus. Hij voltooide zijn pianostudies bij Frank van de Laar aan het Conservatorium van Amsterdam. Pieter nam deel aan talrijke masterclasses en festivals als The International Holland Music Sessions, Festival Jong Talent Schiermonnikoog, Verão Clássico festival in Lissabon en het Internationaal Lied Festival Zeist. 

Dat wordt een wervelend festijn, in gezelschap van twee jonge, gepassioneerde artiesten!

‘Bon appétit!’ is een concertprogramma bedacht voor fijnproevers die van muziek en luxe hapjes houden. Met muziekwerken van Offenbach en Rossini, componisten met welbekende voorliefde voor lekker eten en wijn, gaat het programma van opera tot lied, van oratorium tot chanson en leidt het de bezoekers door een heerlijk menu.

Een voorstelling, waarin het duo kunstenaarschap ten gehore brengt met humor en enthousiasme. Van de verlegen meid die eieren probeert te koken, tot de excentrieke grande dame die net wat te veel gedronken heeft!

 

Gegevens

Datum:
17 april
Tijd:
16:30 - 19:00
Kosten:
€29,50

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van de KASerne? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief en blijf up-to-date.