Laden Evenementen

« Alle Evenementen

JAZZ in KASerne met trio Catelijne Bach

12 december @ 15:00 - 17:00

Het Van Rompaey kwartet is een gelegenheidscombinatie van enthousiaste amateurmuzikanten, die graag jazz spelen met af en toe een mediterrane bite. Ze vinden het heerlijk om bij KASerne de gelegenheid te hebben om zich weer eens te laten horen. Ze zullen ons laten genieten van een spontane jamsessie. De muzikanten spelen onbezoldigd. Neemt u gerust een extra drankje of hapje: Bij voldoende opkomst gaat er op verzoek van de muzikanten vanuit KASerne een bijdrage naar het goede doel van de Clini Clowns.

Rutger van Rompaey heeft het clubje bij elkaar gebracht en speelt Spaanse gitaar. Hij speelt regelmatig in andere, (semi)professionele gelegenheidscombinaties van muzikanten die alle mogelijke stijlen spelen. Hij begeleidt ook Flamenco gezelschappen.

Rogier Bos houdt zich in het dagelijkse leven bezig met hogere wiskunde; die logica gaat goed samen met jazzmuziek. Hij pakt als jazzgitarist moeiteloos de patronen en vibes op van muzieknummers, ook als hij die niet kent.

De muzikale roots van Peter-Paul van Manen zitten in de rockmuziek. Hij kan daar zorgen voor een stevige basis. Voor dit kwartet switcht hij echter met liefde en zonder enige moeite over naar de wat bescheidener, Zuid-Amerikaanse percussievorm, de cajón.

Catelijne Bach zingt graag en veel. Ze begon ooit met klassiek maar heeft inmiddels ook haar hart verpand aan de (latin)jazz en aan rockmuziek. Momenteel zingt zij in de rockband CU in Court en in het jazztrio Fluïde.

 

Gegevens

Datum:
12 december
Tijd:
15:00 - 17:00